Country Lines

 

REFERENSSIT

"Ohjelmanumerosta on tullut paljon kiitosta. Oli mahtavaa kokeilla rivitanssia ja tanssia porukalla työkavereiden kanssa. Opetus oli juuri sopivan tasoinen teit siitä persoonallasi iloisen ja mukaansatempaavan tapahtuman."

"Kiitokset sekä sinulle että Heidille eilisillasta! Osasit taitavasti saada ihmiset mukaan yhteiseen ilonpitoon, ja esitys oli hieno. Monet ovat kehuneet tapahtumaa, se oli heille jotakin uutta"

"Tuhannet kiitokset vielä sinulle, ja Heidille myös, koko meidän porukan puolesta. Harvoin saa meidän porukkaa noin innolla parketille."

"Ja suuret kiitokset vielä kerran. Ihmiset pitivät rivitanssista tosi paljon ja muutenkin ilta oli todella onnistunut sateesta huolimatta."

"Kiitokset omasta osuudestasi, olet aina ollut meidän ryhmälle mieleen."

"kiitos tosi kivasta tanssitunnista. Porukalla oli hauskaa ja ohjaaja oli oikein hyvä! :-) Tätähän täytyy joskus kokeilla uudestaan"

- Asiakkaan kuvaamaa materiaalia voit katsoa tästä linkistä

- Get In Line 2009 tunnelmia

Country Lines on opettanut rivitansseja
mm. seuraavien yritysten tapahtumissa:

Digita Oy, Orion Yhtymä Oyj, Osuusliike Elanto, SLO, Friskis & Svettis, Kymenlaakson Keskussairaala, Tekla Oyj, Philips, LEL työeläkekassa, VVO Asunnot Oy, Nordea Rahoitus, Tietoenator Oyj, Metso Oyj, K-kauppiaat, Astrazeca Oy, Tiehallinto, Telia markkinointi, Nokia Corporate Sales, Suomen Liikuntavalmennus, Evira, Yrityspankki SKOP Oyj, Aventis Farma, Kauppatalo Hanseli, Novosys Oy, Helsinki Business College, ICL Invia Oyj, Kiljavan AY Opisto, Sonera Oyj, Valitut Palat, Espoon Kruunu Oy, IIF Finland Oy, Martela Oyj, Leonia, K-Rauta, Teosto, Kellokosken sairaala, Merita, Ravintola Oiva, Vankeinhoidon keskus, Helsingin Yliopisto, Pääesikunta, Ravintola Afrodite, Teletekno Oy, Työterveyslaitos, Vates-säätiö, Invest In Finland, Nekator Oy, YIT kiinteistötekniikka...

Mm. seuraavat opistot ovat tilanneet rivitanssiopetusta meiltä:

Hyvinkään kansalaisopisto, Mäntsälän kansalaisopisto, Lohjan kansalaisopisto, Kalliolan kansalaisopisto, Inkoon kansalaisopisto, Sysmän kansalaisopisto, Jokelan kansalaisopisto, Nurmijärven kansalaisopisto, EP-opisto Ilmajoki

Lisäksi opetusta on järjestetty lukuisissa yksityishenkilöiden ja tanssiseurojen tapahtumissa, sekä lukuisissa ohjelmatoimistojen järjestämissä tilaisuuksissa.

Jorma Leitzinger

TV esiintymiset ym.