Country Lines

Jorma Leitzinger

 

KAIPAATKO VAUHDIKASTA JA
MUKAANSATEMPAAVAA RIVITANSSIOPETUSTA?

Rivitanssiopetusta yli 15 vuoden kokemuksella
kaiken kokoisille ja näköisille ryhmille,
aloittelijasta edistyneeseen.

Jorma Leitzinger

Yritystilaisuudet:
asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, koulutustilaisuudet, pikkujoulut, kesäjuhlat, lanseeraukset, toimitilojen avajaiset, TYKY-liikunta...

Yksityisten tilaisuudet:
syntymäpäivät, häät, polttarit...

Myös yksityisopetusta, ohjaajakoulutusta ja tanssiesityksiä.

Kysy lisää:
Jorma Leitzinger
email: jorma@countrylines.fi
puh. 0400-437 811

- Referenssit -

Polttarit
Polttarisankari on keskipisteenä, mutta myös muut voivat osallistua hauskaan ja rentoon rivitanssiopetukseen. Meiltä löytyy tarvittaessa tilat, äänentoistolaitteet ja rekvisiitaksi jättimäinen cowboy hattu. Kesäisin opetus voidaan toteuttaa myös ulkotiloissa.
Vaihtoehtoisena ohjelmana vauhdikas country two-step tunti polttarisankarille! Kysy lisää!

Yritystapahtumat
Kaikki halukkaat voivat osallistua, eikä paria tarvita. Rennon ja viihteellisen tanssiopetuksen lisäksi voit tilata haluttaessa myös tanssiesityksen. Tuomme tarvittaessa omat äänentoistolaitteet ja annamme tietoja toimivista tapahtumapaikoista. Meidän kauttamme saat tietoja myös alan bändeistä täydentämään illan ohjelmaa. Kysy lisää! 

Ohjelmatoimistot
Meiltä saat räätälöidyn kokonaisuuden asiakkaittesi tarpeiden mukaan. Kysy lisää!

TYKY-liikunta
Rivitanssi sopii erinomaisesti työpäivän jälkeiseksi yhteiseksi tanssiliikunnaksi. Jokainen opetuskerta on tiivis oma kokonaisuutensa, joka voidaan järjestää alkavaksi heti työpäivän jälkeen esim. omissa tiloissanne. Tarjoamme äänentoistolaitteet tarvittaessa. Työpaikka voi osallistua rivitanssikurssin kustannuksiin haluamallaan tavalla. Kysy lisää!

Muut tilauskurssit
Rivitanssi sopii yllättävän moneen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Se on parhaimmillaan viihdyttävää ja rentouttavaa liikuntaa hyvään musiikkiin. Kysy tarjousta rivitanssiopetuksesta teidän tapahtumassa. Kysy lisää!

Tanssikurssit
Lisätietoja tällä hetkellä käynnissä olevista rivitanssikursseista löydät täältä.

Heidi Strid ja Jorma Leitzinger